Υπηρεσίες

Παθολογικό: Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος προσαρμοσμένος στις ανάγκες του κάθε κατοικιδίου. Συγκεκριμένα, εφαρμογή εμβολιακού προγράμματος και αποπαρασίτωσης, διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων του πεπτικού, καρδιαγγειακού, αναπνευστικού, ουροποιητικού, γεννητικού και ενδοκρινικού συστήματος καθώς και του δέρματος και ορθοπεδικών παθήσεων. Εξειδικευμένος έλεγχος της κλινικής εικόνας των υπερήλικων κατοικιδίων.

Χειρουργικό: Ανεξάρτητη χειρουργική αίθουσα που επιτρέπει την ασφαλέστατη διεξαγωγή χειρουργικών επεμβάσεων ρουτίνας, όπως η στείρωση αλλά και πιο απαιτητικών όπως ορθοπεδικές (π.χ. κατάγματα, δυσπλασία ισχίου, εξάρθρημα επιγονατίδας, ρήξη χιαστού) και επεμβάσεις μαλακών μορίων.

Η χορήγηση αναισθησίας μέσω εισπνευστικής αναισθητικής μηχανής και η παρακολούθηση όλων των ζωτικών λειτουργιών με monitor που διαθέτει το Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο αποτελεί την πλέον ασφαλή μέθοδο αναισθησίας.

Μικροβιολογικό: Το Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο διαθέτει αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή για τη διενέργεια εξετάσεων αίματος και την άμεση παράδοση των αποτελεσμάτων που επιβάλλεται ιδιαίτερα σε έκτακτα περιστατικά. Επιπλέον, η ύπαρξη κάμερας μικροσκοπίου προσφέρει την οπτική επαφή του ιδιοκτήτη με τα αποτελέσματα της μικροσκοπικής εξέτασης (π.χ. εντοπισμός παρασίτων του δέρματος)

Ακτινολογικό – Υπέρηχος: Η ύπαρξη ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος προσφέρει ακτινογραφίες άριστης ποιότητας για την έγκυρη διάγνωση παθολογικών καταστάσεων όπως ορθοπεδικών παθήσεων, παθήσεων του θώρακα και της κοιλιάς. Επίσης, το Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο διαθέτει υπερηχοτομογράφο για την απεικόνιση των ενδοκοιλιακών οργάνων και της καρδιάς.

Οδοντιατρικό: Η οδοντιατρική συσκευή υπερήχων και στίλβωσης παρέχει τη δυνατότητα ορθού ατραυματικού καθαρισμού των δοντιών. Επίσης, γίνεται αντιμετώπιση των οδοντικών παθήσεων και εξαγωγές δοντιών εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Οφθαλμολογικό: Το ιατρείο μας παρέχει εξειδικευμένη διάγνωση των οφθαλμολογικών παθήσεων και διενεργεί οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις (π.χ. χειρουργική αντιμετώπιση εντροπίου, εκτροπίου, προβολής αδένα τρίτου βλεφάρου)

Επείγοντα: Το τηλέφωνο του Σύγχρονου Κτηνιατρικού Κέντρου βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας (π.χ. στροφή στομάχου, τραυματισμοί κλπ)

Νοσηλεία: Ύπαρξη ιδιαίτερου χώρου για την νοσηλεία και ανάρρωση των ασθενών του ιατρείου μας και παροχή φροντίδας ανταποκρινόμενης στις αυξημένες ανάγκες τους.

Καλλωπισμός: Ξεχωριστός χώρος αφιερωμένος στο κούρεμα, το λούσιμο και την περιποίηση του κατοικιδίου σας έμπειρα και χωρίς ηρέμηση σε ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον για εξαιρετικά καλαίσθητο αποτέλεσμα. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα συγκεκριμένου κουρέματος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τη φυλή του σκύλου σας.

im01
Η οδοντιατρική συσκευή υπερήχων και στίλβωσης παρέχει τη δυνατότητα ορθού ατραυματικού καθαρισμού των Περισσότερα
im02
Το τηλέφωνο του Σύγχρονου Κτηνιατρικού Κέντρου βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση Περισσότερα
im03
Ύπαρξη ιδιαίτερου χώρου για την νοσηλεία και ανάρρωση των ασθενών του ιατρείου μας και παροχή φροντίδας Περισσότερα

bottom1